Terug naar vorige paginaCKG Ankertje Antwerpen


Over ons

CKG Ankertje biedt ondersteuning en begeleiding aan ouders die het (even) moeilijk hebben met de opvoeding van hun jong kindje (0 tot 3 jaar), maar die nog wel zoveel mogelijk zelf voor hun baby of peuter willen en kunnen zorgen.In CKG Ankertje kan je terecht voor de tuimelwerking. Als ouder breng je samen met je kind een aangename en leerrijke tijd door in het CKG.

Daarnaast bieden we ook erg tijdelijke dagopvang aan. De dagopvang wordt telkens gecombineerd met begeleiding (huisbezoeken, gesprekken, oefenmomenten,...).In onze werking gaan we, door te tuimelen of door het bieden van dagopvang, samen met jou op zoek naar een antwoord op jullie (opvoedings-)vragen. We zoeken samen naar oplossingen voor de problemen die je ondervindt in de opvoeding van je kindje.CKG Ankertje behoort tot het Zorgbedrijf Antwerpen.

Zorgbedrijf Antwerpen beheert 7 centra voor jeugdzorg. Iedere dag opnieuw zorgen onze gemotiveerde medewerkers ervoor dat een 200-tal kinderen en jongeren zich goed kunnen voelen en dat hun gezinnen de steun vinden die ze nodig hebben.Graag verwijzen wij ook naar onze webpagina:

www.zorgbedrijf.antwerpen.be/jeugdzorg

Contact

CAPTCHA image
[Andere afbeelding]
 

Adresgegevens

Belegstraat 64
2018 Antwerpen
Antwerpen

T: 03 216 33 96
F: 03 237 28 55
E: klik hier

Links