Terug naar vorige paginaCKG Good Engels Antwerpen


Over ons

CKG Good Engels biedt tijdelijke opvang en begeleiding aan gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar waar de opvoeding vastloopt of dreigt vast te lopen. Samen met jouw gezin gaan we op zoek naar een antwoord op moeilijkheden in de opvoeding en/of verzorging van je kind.CKG Good Engels biedt:1. Mobiele begeleiding:

Een CKG-begeleider komt eenmaal per week op huisbezoek.

Tijdens deze huisbezoeken wordt gewerkt rond opvoedingsvragen en moeilijkheden in de dagelijkse omgang met je kind.2. Amberbegeleiding:

Amberbegeleiding is een meer intensieve vorm van mobiele begeleiding en richt zich specifiek naar toekomstige en jonge ouders (vanaf de 8ste maand zwangerschap tot het kind 1 jaar wordt, met een maximale duur van 6 maanden). Een CKG begeleider doet 3 huisbezoeken per week.3. Triple P-begeleiding:

Triple P is het erkende Positive Parenting Program.

In verschillende sessies werken we rond positief ouderschap. We oefenen samen een aantal opvoedingsvaardigheden die je kunnen helpen in de omgang met je kind. We bieden dit zowel individueel als in groep aan.4. Residentiele begeleiding:

Je kind verblijft voor een bepaalde periode dag en nacht in een van onze twee leefgroepen: Leefgroep De Maantjes voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Leefgroep De Speelvogels voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Tijdens dit verblijf wordt je kind begeleid door leefgroepmedewerkers en wordt er vanuit de sociale dienst van het CKG hulpverlening geboden om de situatie thuis te verbeteren.

Onze residentiele werking is permanent bereikbaar (24 uur per dag, 7 op 7 dagen).CKG Good Engels behoort tot het Zorgbedrijf Antwerpen.

Zorgbedrijf Antwerpen beheert 7 centra voor jeugdzorg. Iedere dag opnieuw zorgen onze gemotiveerde medewerkers ervoor dat een 200-tal kinderen en jongeren zich goed kunnen voelen en dat hun gezinnen de steun vinden die ze nodig hebben.Graag verwijzen wij ook naar onze webpagina:

www.zorgbedrijf.antwerpen.be/jeugdzorgCKG Good Engels is steeds bereikbaar :

U kan ons bellen, overdag langskomen of via onderstaand formulier een mail sturen.


Contact

CAPTCHA image
[Andere afbeelding]
 

Adresgegevens

Boomgaardstraat 39A
2018 Antwerpen
Antwerpen

T: 03 286 97 25
F: 03 286 97 19
E: klik hier

Links