Terug naar vorige paginaCKG Ukkepuk Antwerpen-Luchtbal


Over ons

CKG Ukkepuk biedt ondersteuning en begeleiding aan ouders die het (even) moeilijk hebben met de opvoeding van hun jong kindje (0 tot 3 jaar), maar die nog wel zoveel mogelijk zelf voor hun baby of peuter willen en kunnen zorgen.In CKG Ukkepuk kan je terecht voor de tuimelwerking. Als ouder breng je samen met je kind een aangename en leerrijke tijd door in het CKG.

Daarnaast bieden we ook erg tijdelijke dagopvang aan. De dagopvang wordt telkens gecombineerd met begeleiding (huisbezoeken, gesprekken, oefenmomenten,...).In onze werking gaan we, door te tuimelen of door het bieden van dagopvang, samen met jou op zoek naar een antwoord op jullie (opvoedings-)vragen. We zoeken samen naar oplossingen voor de problemen die je ondervindt met de opvoeding van je kindje.CKG Ukkepuk behoort tot het Zorgbedrijf Antwerpen.

Zorgbedrijf Antwerpen beheert 7 centra voor jeugdzorg. Iedere dag opnieuw zorgen onze gemotiveerde medewerkers ervoor dat een 200-tal kinderen en jongeren zich goed kunnen voelen en dat hun gezinnen de steun vinden die ze nodig hebben.Graag verwijzen wij ook naar onze webpagina:

www.zorgbedrijf.antwerpen.be/jeugdzorg

Contact

CAPTCHA image
[Andere afbeelding]
 

Adresgegevens

Columbiastraat 4
2030 Antwerpen-Luchtbal
Antwerpen

T: 03 334 44 95
E: klik hier

Bibliotheek

Links